Jsou ženy a ženy...
Anotace: bigamie možná nebyla by na škodu
Jsou ženy a ženy …
Jedna z žen je tvá a je zcela všední,
druhá provokuje, ale tvá zdaleka není…
S jednou máš pohodu a klid v duši,
když nablízku druhé jsi, srdce ti buší…
S tou tvou přerostla láska v přátelství,
v co přeroste přátelství té druhé – kdopak to ví…
Nosíš dlouho po kapsách jen krásné „ co kdyby“,
přemýšlíš často, kde dopustit mohl ses chyby…
To Osud rozdal ti karty, ty s nimi jsi jen hrál -
naštěstí nikdo dodnes neví, co bude zítra, co bude dál……
Komentáře (1)
Komentujících (1)