Anotace: Osud, náhoda, vztah... 3 proměnné, 1 rovnice
Vztahová rovnice
-
Každý vztah
může být osudový,
buď vzejde v prach
nebo háj borový
Každá náhoda
má svůj osud,
buď je pravdou
nebo popud
(S každou náhodou
vzniká osud,
buď je pravdou
nebo popud)
Každý vztah
si žádá popud,
buď jako prach
nebo osud
(Pozn. Prach jsi a v prach se obrátíš.)