pod krunýřem
smlčení
řešetem tvých
nálad
prosíván
ve chvíli
jezerního stesku
v paměti
přestanu být
snad odmítán
zatím
bílé saze noci
pod víčky
vzpomínky
pálí
v očích rozednění
a kapsu mi trhá
prasklá struna
amore bel canto…
...
každej máme svoje nálady a struny
ženský i runy
jen jim muži musej přijít na kloub
(těm ženám ale asi ne, jsou moc složitý)
runy bejvaj snažší:-)
07.03.2015 12:27:40 | básněnka