Anotace: Tak trochu ze života. Jde slyšet ticho?
Doba kremace citů
-
Natahuji ucho,
vedle mne sedí pár,
slyším jen ticho,
samoty zmar
Kdyby měli se fakt rádi,
tak mají si, co říct,
už takhle mladí
a neznají svých míst
Znalost pouhé pokličky,
žádný hlubší cit,
čekaje na poslíčky
neví jak mohou se mít
Když cestu k sobě ztrácí,
tak jsou hloupí oba,
čekají na kremaci,
protože taková
je doba
nesuďme... dokud se neprojdeme v něčích botách nejsme schopni plně pochopit si myslím... a i ticho má své kouzlo...
06.03.2015 21:58:18 | zelená víla