Anotace: Věnováno.... jednomu bláznu který mě má rád :)
Byla bych hloupá zapomenout
(a já ani nechci)
leč zapomnění číhá, pařáty chce zatnout -
- však úsměv tvůj přetrvá, nosím ho v srdci.
Tak daleká jsou rána s tvými hlasy
bez tebe soužím se, máčím ve vlastních potocích (slz)
a vzpomínám (jak noc černou měnili jsme v nach)
když mé prsty bloudily při milování tvými vlasy
s vůní hlubokých lesů a chladných tůní
(kam pokaždé se ztrácím)
jak tvé oříškové oči objímají
mou duši když bojím se že zmizí.
A i když topím se ve známých vodách
(a ty víš jak mne vyprostit)
někdy hluboko dlouze a nekonečně padám
leč nenechám si pomoci.
Miluji tě - jsi to nejdražší co znám!