nemáš ještě ani jméno
Anotace: ... a budeš překrásnou ...
.
nemáš ještě
ani své jméno
a budeš jednou
ženou navždy
už překrásnou
a děda s tebou
a s pohádkami
zabloudí v lese
a rád probere
papírové draky
a s nimi prince
a jejich oheň
a taky hledí
už teď se
třesou
.
Přečteno 559x
Tipy 11
Poslední tipující: Záklopka, A42, zelená víla, margaretm, Frr, whiolet, zdenka, Nikita44
Komentáře (5)
Komentujících (3)