ztracená láska

ztracená láska

Anotace: ..

Kdo lásku ztratí, lituje.
Přemýšlí komu opět srdce daruje.
Stačí jen chybička,
jedna jediná,maličká.
A můžeš přijít o toho koho miluješ.
Poté už jen svědomí zpytuješ.
Snažíš se omlouvat,
do duše promlouvat.
Toužíš dostat ji zpátky,
zavést zpět do své pohádky.
Když se ti nedaří,tak se hroutíš.
Na celý svět poté se rmoutíš.
Smutek zalije tvou duši,
zaslepí oči,zalehnou uši.
Takhle je to celé dokola,
dokud tě smrt nezdolá.
Autor Dindane, 02.02.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí