Anotace: V zrcadle
Melodie ticha,
co poztrácela slova,
hrdost nebo pýcha,
jen zkusit si to znova.
Sušit slzy fénem,
když zrcadlo se dívá,
podepsané jménem,
"já" - realita křivá.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?