Brilantní scénář.
Však on je poctivý čtenář.
Dokonalá režie.
Co z toho, že hubu si nabije.
Léta praxe.
Jen ať pozná toho Maxe.
Schopnost přetvářky a klamu.
Navážím mu pár gramů.
A nikdy nepřiznat prohru.
Aby to mělo tu správnou, tragickou, dohru.
Copak nepoznal jsi, chlapče, že jedná se o veselohru?