Anotace: Přeji Ti hodně lásky, neboť je v životě dost důležitá.
V skrytu citu
-
Chováš-li city,
budeš se bít,
že cit vrytý
nemůžeš skrýt
Skrýváš-li jej,
tak musí ven,
na paměti měj,
že žiješ svůj sen
Žiješ sen náš,
jsi má princezna,
já Tvůj princ
… však to znáš