maluji obrysy
dvě lidské siluety
sním o tom,
že spojíme svoje světy
maluji ruce
křehké, něžné, spojené
sním o dotecích,
které mě dostanou do nebe
maluji ústa
krásná, sladká až ach
sním o tobě,
ale jsem na pochybách
maluji svítání
dvě propletená lidská těla
sním o nás dvou
možná víc než bych měla