Anotace: .....
Padá malá vločka -
- první zimní kvítek.
Roztaje či počká?
Laská... mě tvůj dotek
lehce hladí po tváři.
Hvězdu naši vidíš?
Počkáme až zazáří?
Spolu - šťastní (cítíš?)
jak
nás hřejí naše srdce
(pomalinku ale přece!)
to bude vločka z deky...
13.03.2015 00:21:28 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?