Anotace: Oni. O ní. Pro ni.
Nemůžu spát, tak myslím na tebe,
že mám tě moc rád
..chci přimknout tě pod sebe
a polibkem tě rozehřát
a vzít tě do nebe..
Ve snění
zákazu není,
tak můžu žít svůj sen
až do rozednění.
Chci vetřít se ti do snu
a až ráno vstaneš,
úsměv na rtech budeš mít,
já budík o kus posunu
..a ještě chvíli budu snít..