Na sklonku
Anotace: Někdo pravou lásku nenajde za celý život. Já ji celý život mohl mít. Měl jsem ji alespoň chvíli - poznal jsem ji.
Sbírka:
O Princezně
pohlížím na východ
oslňuje mne tvůj jas
čekal jsem tvůj příchod
více než dlouhý čas
omámen okamžikem
svou hrdost smekám
úžasem krásy tvé
na kolena klekám
dalas mi možnost
chvíli tě vlastnit
cítím tu volnost
nesmím tě ztratit
-
pohlížím na západ
tvůj jas je silný
odchod jsem nečekal
někde čeká tě jiný
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: Azazen, bluebeing, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)