V moři slz rozpustím se jistě,
jen čekám, kdy bude to „příště“.
Dýchám jen pro Tebe a s Tebou
nohy i duše mě zebou.
V noci bdím a ve dne spím,
největším pokladem jseš mým.
Jsi Slunce i naděje mého bytí,
bez Tebe smysl ztrácí mé žití.
Ač blízko, pořád v dáli,
přeji si, abychom jen společně se smáli.
Uschnu tady jak růže květ,
dražší jseš mi než celý svět.
Jsi jak voda živá,
vedle Tebe i Eiffelovka, je křivá.
Beznaděj je jistá, naděje nejistá,
má láska k Tobě však čistá.
Drží mě jen naděje a vzpomínky,
naší lásky plamínky.
to se mi líbí. Veršík Jsi jak voda živá, vedle Tebe i Eiffelovka je křivá... je velmi imponující :-)
31.03.2015 21:26:37 | Nio