že prej se houpá
šablona kdesi v nártu
pro malý dávky
kloboukem vzývá starou Spartu
je z rodu Pegasů
varhany na ohonu
nesedlán
nezmačkán
bezčasím vyhýbá se skonu
je jako souhvězdí
skládačka papírový panny
a kousek po kousku
zohýbán
pro něžný origami
něžná slůvka složit v origami - kéž jejich hebká křídla jsou navždy s námi..:-D
18.03.2015 19:23:54 | Frr