Tajnosti
Chtěl bych Tě vzít za hranice všedních dnů
možná jen tam a nikdy zpátky
v Tvé náruči snad spočinu
s úžasnými hrátky.
Život se nevleče,
rychle letí
dlouho jsme čekali,
jsme plnoletí.
Tajnosti denní
mění naši závislost
touhá v nás pění,
překročme most.
Chtěl bych Tě mít
milovat, žít
za ruce jít
usnout i probudit.
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, jitka.svobodova, lexus
Komentáře (0)