Anotace: ....
zas podklesávám v kolenou
zase nemám dost sil
zahoj mě, uzdrav, vysvoboď mě
řekni mi, že ses pokusil
zase v bolesti ruka svírá
zas srdce drtí, by zbavila je citu
zahoj mě, uzdrav, vysvoboď mě
řekni mi, že jsi tu
o lásce vím jen to, že bolí
o nás dvou nevím nic
zahoj mě, uzdrav, vysvoboď mě
ukaž mi něco víc...
Hezké, moc.
16.09.2015 14:11:05 | Antigen