Zapomínám
Anotace: Každý zapomene . . . . . . .
ZAPOMÍNÁM
Zapomínám, lásko, já zapomínám na Tebe.
Mlha a šero, nahrazuje Tvůj smích
zapomínám na Tvé tělo, já vím, je to hřích.
Zapomínám, lásko, já zapomínám na Tebe.
Již nekoukám na fotky a nekoukám do Tvých očí
po ránu mi není zle, hlava se mi netočí.
Zapomínám, lásko, já zapomínám na Tebe.
Sám sebe se ptám, proč necítím doteky Tvé
bolí to bez polibků, ale není to zas tak zlé.
Zapomínám, lásko, já zapomínám na Tebe.
Vůně Tvých parfému v posteli už nevoní
Tvá slova mi v uších již nezvoní.
Zapomínám, lásko, já zapomínám na Tebe.
Nevzpomínám si, kdy jsem Ti naposledy polibek dal
nevím ani, kdy a kdo mi Tě z hlavy vymazal.
Zapomínám, lásko, já zapomínám na Tebe.
Když slyším Tvé jméno, tak nic….
prostě jméno, jako má mince rub i líc.
Zapomínám, lásko, já zapomínám na Tebe.
Přečteno 412x
Tipy 5
Poslední tipující: Suki, Kapka, knihomolka, Smile-and-Fire
Komentáře (2)
Komentujících (2)