Tereza

Tereza

Anotace: Tak jsem viděl svou ženu, v 19 letech po prvních polibcích :)

TEREZA

Mám před sebou obrázek,
který vidím každé ráno.
Mám před sebou obrázek,
na kterém je psáno:

Tereza je sluneční jas
jednou ji spatříš a musíš ji spatřit zas.

Tereza je rozkvetlá květina
a tohle je báseň, která začíná.

Tereza je měsíční svit
pohlédneš na ní a chceš jí mít.

Tereza je jarní vůně,
která místo očí má dvě tůně.

Tereza je jako zlaté klasy
Bože, kdybys viděl ty vlasy.

Tereza je žena, které věřím
jistě mne schová pod svým peřím.

Tereza je má láska
i když přijdu domů pozdě
a otec mne spráská.

Tereza je jméno krásné
a toto bude konce této básně.

Mám před sebou obrázek,
který vidím každý den.
Mám před sebou obrázek
na kterém je můj sen
Tereza.
Autor Kuře, 20.03.2015
Přečteno 2715x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí