Miluji Tě
Každý večer, když jdu spát,
myslím na to, jak mám Tě rád,
myslím na Tebe, vždy když jsem sám,
myslím na Tebe, vždy když usínám.
Jsi má hvězda, jsi mé nebe,
lásko, smutno je mi bez Tebe,
však s Tebou je mi strašně krásně
a tak píšu tyhle básně.
Básně o Tobě a o Tvé kráse,
a že už bych Tě chtěl vidět zase,
a že miluji Tě čím dál víc
a miluji Tě bez hranic.
Přečteno 9372x
Tipy 11
Poslední tipující: ilona, Ráchel, Anne Leyyd, paneach, kja-jin-ka, lalej, veronicie
Komentáře (4)
Komentujících (4)