Pěti letý básník
Ptal se mě
proč je sníh bílý
a není
třeba černý
aby ve tmě
byl neviditelný
Na čele měl otazník
na plných rtech
tučný vykřičník
Vyhýbavá slova
trousím z hlavy
No a?
Co vy?
Odpověď nezní
Slovům chybí rozlet
Můžu za to
že mi je
teprve
pět
let?
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Rozina, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (2)