ST, je mi smutno, že toužím po tom co ve své básni popisuješ jen s tím rozdílem, že nevěřím na šťastné konce.
Někdy city nezmizí ani po letech odloučení.. ač je to jediné co by si člověk přál, když nejde znovu mít..
Azazen
30.03.2015 23:25:16 | Azazen
já si tu svou pohádku žiju odjakživa... :-) sice jsou v ní i smutné chvilky, ale když člověk chce, překoná i to ...
23.03.2015 13:21:35 | zelená víla
Taky věřím na pohádky a pár jich už v sobě nosím. Jsou to výjimečné chvíle, když jimi občas vzpomínkami procházím. Hezky napsáno. :O)
23.03.2015 11:56:00 | Tichá meluzína