Dívám se ti do očí,
pozoruju v zrcadlech tvý úsměvy…
Občas mám pocit,
jako když se v tobě topim,
a někdy mi k nohám,
jako kost,
házíš falešnou naději…
…Tančil bych s tebou,
i přes to, že to neumim…
Neustále bych si hlídal nohy,
abych na ty tvoje nedupal,
držel bych tě za zadek
a modlil se,
abych tu chvíli nezkazil…
A mezi zuby bych stisknul vodítko,
který by bylo od tvýho krku…
A ty by si měla mezi zuby růži,
…bohužel ani ne z lásky,
jako spíš z principu.
I tak bych tančil,
i tak bych věřil…
A v žáru tvý lhostejnosti,
zlitej potem z tvý upřímnosti,
dál bych se smažil…
Kdybych tak měl gumu reality
a mohl vygumovat všechno,
co je mezi tebou
a mnou spjatý…
Bohužel,
po kapsách nosim jiný poklady,
poslední dech z mejch plic,
nebo otázky,
na který neznám odpovědi…
A proto tě žádám:
“Zastřel mě prosim,
obtiskni mý myšlenky po zdi…
Pozoruj mý emoční ejakulace
a až jich budeš mít plný zuby,
tak je v sobě prostě spolkni…
*S láskou ten, koho nikdy nebudeš milovat*
emoční ejakulace...slyšela jsem ledacos ale tohle je na ST......:-))
23.03.2015 23:10:06 | Nikita44
Děkuji :-) Přišlo mi to jako docela trefné popsání toho, co se v dotyčném v tu chvíli odehrává... :-)
23.03.2015 23:12:55 | Gaspi03
to je ale horká beznaděj ve tvých očích... ale víš jak, nikdy neříkej nikdy... :-)
23.03.2015 21:47:53 | zelená víla
Je to jako věřte nevěřte, né vždy musí být všechno inspirováno skutečností :-) Někdy je to pouhá myšlenka, iluze, fikce...
23.03.2015 22:01:22 | Gaspi03
Krásný bezvýchodný sled myšlenek Gaspi. Skoro cítím vůni cigarety a slyším to hlasité ticho. ST :O)
23.03.2015 20:08:45 | Tichá meluzína