po dvou letech
už jí řekl všechno
co měl na jazyku
a tak zašel koupit
snubní prsteny
dlouho je vybíral
pro jedinečnost
toho okamžiku
v očích mladé ženy
pro důkaz že jejich láska
zůstává tak jak je
a jiné volby není
kytici bílých růží
pak ona k tomu
chytila si od nevěsty
aby konečně zapomněla
na své dívčí snění
v dohledné době
až se věci změní . . .
na začátku cesty
v kapse klíče od ráje
vidí oba život stejně barevně
a nestojí o vyzkoušené pravdy
ani příliš velké naděje
zatím ještě ne
ale černá bílou není
i když láska hřeje tak jak je
a zítřek neví
jak to dopadne
každá vteřina je překvapením...
23.03.2015 21:39:01 | zelená víla