Až slunce za lesy schová se
půjdeme společně krajinou
měsíc září bez vady na kráse
a my splýváme s tmou.
Polož mě na louku orosenou
nech naše rty dotknout se
nemusím prosit tě na kolenou
ať děláš, co dělat nemá se.
Tanči mi prsty po těle celém
a vojáčky udržuj v pozoru
snad dotknout se nebe stihnem
než zjeví se sluneční zář na obzoru.
Kdekoliv chceš se mě dotýkej
nemáme nad sebou žádnou moc
vodičku z rybníčku ochutnej
všechno se smí tu jedinou noc.
Vášeň z nás sálá jak polární záře
cítím tvé doteky a tvůj horký dech
růž nám zakryla obě naše tváře
vykřiknu: prosím, tak si mě nech!
Letíme společně vzhůru k Vesmíru
spojeni přejem si zastavit čas
dnes v noci v kabátu ušitém na míru
nechceme dusit to, co je v nás.
Za zvuku srdečních tepů do ticha
přejem si, ať nikdy to neskončí,
když nenápadně vkrádá se zima
do našich těl pomalu chladnoucích.