Anotace: ...
Sladké přiznání
Jak říct ze láska k tobě
Ta je nekonečná
V každé době ..
Bude stále věčná
Ruku v ruce
Chodit světem
Milovat se prudce
Řekněme to dětem
Tak dej mi jeden
Ze tvých úsměvů
S tebou je mi teplo i když je leden
A neustále do zpěvu
Neber mi ty chvíle
Kdy nemyslím na nejhorší
Neber mi ty cíle
S kterými je všechno lepší...
Jsi moje sladké přiznání