Otevřené okno do temnoty,
rozběhnout se.
Zapomenout na doteky,
začít nový sen.
V pádu dohání mě myšlenky,
roztažené ruce,
zpomalily mě ve vzpomínce.
Ztratil jsem se mezi písmenky.
Slzy začaly padat dolů,
tam, kam i já dopadnu.
Chci zastavit. Je už pozdě.
Chci se vrátit. Je už po mně.