Oči modré,
však planoucí
ohněm. A touhou prahnoucí
(po síle ... a po moci)
Úsměv sladký,
ten však skrývá
myšlenky zlé a přání křivá
(pro mě příliš bolestivá ... )
Náruč teplá
v chladném chtíči,
co mě jednou provždy zničí
( ... však má duše po Tvé křičí ... )
Jsi
jako ďábel
v rouše beránčím,
(jak já Tě nesnáším)
přesto Tě nezničím.
Ne.
Já Tě umučím.
Dostanu Tě do svých
vlastních pavučin ...
Líbí se mi, jak vyžíváš ty závorky...dělal jsem to kdysi podobně. Jenom by pro mne nemusely být pod každou strofou, ale fajn:-)
25.04.2015 22:06:59 | Robin Marnolli