Ako ťa presvedčím
že som fakt dosť dobrá
vyzlečiem závesy
a dychom
pomaľujem okná
nahotu vtisnú
do tvojich dlaní
chcela by som lietať
len sa trochu bojím
vymodeluj zo mňa
spomienku tvojho sna
pošepkaj mi do noci
že nie som tá
niekedy nemožná ...
pěkná :)) evokovala jsi ve mně tu píseň, co jsi přiložila dříve, než jsem rozklikla.. :)
03.04.2015 19:17:31 | Amelie M.