Jako magnety
Anotace: jednou tak, a podruhé...
Prohledám tisíc fotek, jen abych našla tvou jizvu na prsteníku
taková jsem já
A naštvaná, protože kvůli tobě málo spím
Zbytečně strávený čas, kdy mě sladce mrazí
nemůžu tě vystát
ani vyležet
Kdo vůbec jsi
kdyby do tebe tak někdo
nalil duši
nebo aspoň do mě kapku rozumu
Proč jsem tě potkala
vím
proč jsem tě neopustila
to už ne
nosím v sobě Schrödingerovo dítě
Přečteno 360x
Tipy 14
Poslední tipující: Prskolet, fijalka, jitoush, knihomolka, Jort, VEDz RVAHEs, Nikita44, bogen, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)