Anotace: Každý si zaslouží druhou šanci. (Vysvětlivka: v kontextu post= to, co pominulo)
Šance č.3
-
Má-li člověk jiného rád,
ale opravdu rád,
pak měl by o něj bojovat
a den co den se prát
Miluješ-li opravdu tak,
že budeš se prát,
ať svitne Slunce
či zajde mrak,
nenech se zvát
Láska je parazit,
hostitele svého hledá,
tak nenech se jí porazit,
na další šanci nedá
Dostali jsme třetí,
to je víc než dost,
koukni jak čas letí,
ať není vše „post“
Určitě by měla být druhá šance...
08.04.2015 21:43:29 | Kett
A čtvrtá ne? Co když je to po slibech vždy zpět ve stejných kolejích?
08.04.2015 22:06:52 | SmallGeorge
To už je otázka o jakých slibech...
08.04.2015 22:11:01 | Kett
O slibech změny.
08.04.2015 22:13:32 | SmallGeorge
A máš se změnit Ty?
08.04.2015 22:16:14 | Kett