Anotace: Psáno chaosem v duši.
Anděl v myšlenkách ztracen,
démon na světle neukojený.
Krása okamžiku,
z nouze zadupána.
Po jemnosti zničena touha
a z lásky chtíč krásný ubit.
Duše chaosem myšlenek zmatena,
ztracena v krutostech krásných tužeb.
V kole chtíče zaseknuta,
myšlenkami posledního polibku poskvrněna.
Zbytečná bomba vzteku,
v hlavě tiše odtikává.
Tik tak, tik tak,
chtíč ručičku k výbuchu posouvá.
Něžný v myšlenkách uvědoměn,
krutý stále ve světle toužebný.
Vůle silná ohněm vzplála,
kov snahy do vůle lit.
Bude anděl v myšlenkách nalezen
a démon spolu se světlem ukojen?