Anotace: noční úzkost...
Tou cestou, co chodil jsi domů sem ke mě,
jednou snad třeba půjdeš zas,
a třeba budeš zas hladit mě jemně,
uslyším Tvého srdce hlas.
Každá má část jen po Tobě touží,
nikdy to nepřestane,
třeba zas jednou si Tě vyslouží,
a srdce Tvé roztaje.
Je to jen sen, co se mi zdává,
za bezesné noci.
Tak jako voda, co teče, ta dravá,
po suchém měsíci.
Dnes spát se mi nechce, u okna stojím
a zase vyhlížím Tě.
Tu cestu zapomněls, trochu se bojím,
stejně dál MILUJI TĚ!