Anotace: Ze sbírky: "Andělské tváře" - Závěrečná báseň - Celá sbírka mapuje můj příběh s Andělskými tvářemi, jež mnohdy převrátily můj život naruby, aniž by si toho povšimly. Bylo třeba udělat za nimi tlustou čáru, bylo již potřeba uzavřít tuto kapitolu.
Sbírka: Andělské tváře
Sbohem Andělským tvářím
Do přístavu nových zítřků doplul parník Hope,
tak vcházím na půdu země Začátku.
S posledním krokem, nechám vše za sebou
a vydám se tak na svou novou pouť.
Cestou po širém moři,
připravoval jsem se na těžké loučení
s tvářemi Andělů,
pro něž moje srdce hoří.
Dávám Sbohem Vám,
Moniko,
Petro,
Štěpánko,
moji Andělé v ďáblovo rouchu.
-
Sbohem a hezký život přeji Vám,
já musím jít už dál.
S prvním krokem
nechávám vše za sebou
a jdu vpřed
s hlavou vztyčenou.