Našla jsem korálek
s myšlenkou na tvé umění
udělám z něj náramek
klícku na své blouznění
Leskl se na zemi
kdopak ho tam položil
jestli je to znamení
špatně mi ho vyložil
Malá lesklá kulička
vnukla mi nápad
přitisknu ji na víčka
a třeba začnu chápat.