Anotace: Uši, oči, ústa, nos, duše.
Zamilován
-
Zamilován po uši,
i své zásady
snadno poruší
Zamilován po oči,
však srdce
to je, co mu poroučí
Zamilován po ústa,
tak i duše
blahem prorůstá
Zamilován po nos
a city láskou,
...no tak nepros
pěkné,
17.05.2016 12:19:49 | Lady_Mucik01