Konec...
Anotace: Mno a tohle sou už jenom snyy...
Prázdný řádky frází
co nic mi nepoví
a spousta němých tváří
co kolem prochází
bez povšimnutí.
Svět šedý se mi zdá,
špatná nálada na rohu postává.
Já s kamenou tváří doznání volám.
Nechci!
Chci slunce na obloze znát,
pod hvězdama se rozplývat
a láskou se chci zahřívat.
Jen s Tebou!
Lásko má...
Komentáře (1)
Komentujících (1)