Anotace: :)
Městským horkem
v teplé lidské dlani
a mezi šedými ulicemi
hledám tě
a ztrácím barvu naděje...
Utíkáš v ranních ulicích
i v bílošedých snech
Nikde tě nespatřím
Ty asi chceš mé starosti
utkat do svých pavučin...
V hlučných třídách,
ve výkladních skříních
chci tě najít.
A po nocích marně chytám frekvence
tvého hlasu...
Patříš asi úsvitu
nebo mlze v jezerech
Vím, že se někde skrýváš
jenže to mi ke štěstí
zkrátka nestačí...