V zátiší barev
křídla mi přimaluj
chci zase černou
z řas
a vůni toulavou
mezi lopatky
něžný malý kříž
po páteři prstem
všemi směry
mi cestu zkřiž
a
na zadečku
motýla
ať při chůzi
se ne-díva-j
jak "mi" třepotá...
ST Kett, zase jsi sáhla po luxusní psací soupravě.
Taky se Ti to podle toho povedlo;-).
16.04.2015 23:20:29 | Malá mořská víla
Šmarjá.. Já se z těch tvejch veršů vždycky vorosim jak lahváč.. :D
16.04.2015 22:24:37 | Joe Vai
na zadečku motýla..co předtím Ti used do týla..a na ňadrech hýčkej bílého netopýra ST
:-) :-D
16.04.2015 14:11:26 | Frr