Láska/Svoboda?
Anotace: Dostal jsem dopis od tvého pána! Copak tam tropíš? Taková velká dáma. Dostal jsem...
Dostal jsem dopis
od tvého pána!
Copak tam tropíš?
Taková velká dáma.
Dostal jsem dopis
a uvnitř stálo.
Chybí mi podpis
Na listině jménem Právo.
Proto ti píšu,
že mi tě unesli.
Měl jsem rád svou pýchu.
Teď z lásky mám pověsti.
Nemám právo mít tě,
ale stále tě rád mám.
Proto říkám že ,,chci tě!"
Jedno, je co říká pán.
....
Prohrál jsem spor,
Prodávám sám sebe.
Dávám k pasu kord.
Cestou se stavím u tebe.
Nechci tě strašit
Na to času není.
Musím vše hasit.
Tragédii přepsat dění.
Přečteno 592x
Tipy 5
Poslední tipující: Dexteres, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (0)