Nechci..
Nemůžu takhle dál,
“né já už nechci“,
číst, že jsi mě miloval,
jen další kecy!
A i když jsi mojí slabostí,
zbavím se tě jak závislostí!
.....
to už tady dávno bylo,
akorád mě to na šeď obarvilo...
Láska má být nádherná a věřím,
že i já si spravňáka zasloužím..
Přečteno 490x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, piťura, Jeněcovevzduchukrásného, Petbab, Nikita44, Frr, zdenka, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)