Krása. Jen doufám, že žádáš u dobrého člověka. Jsou tací, kteří si žádost a ani pozornost nezaslouží. V jejich blízkosti číhá jen smutek a nebezpečí. Posílám přání, ať se takovým zdaleka vyhneš. ST :O)
21.04.2015 09:17:17 | Tichá meluzína
vtom si právě nejsem moc jista a asi ty pochyby vyvolaly tuto báseň :-)))moc ti děkuji :-)
23.04.2015 13:42:57 | Štířice