dýchat a vydechovat
letní vítr
z červánkové oblohy
v tvých očích
odrážet tmu
a snít
milovat rána
opilý únavou
s vůni ranní kávy
šramotem všedních dní
neloučit se
a držet tě za ruku
když odcházíš
tak vzdálená a blízká
těšíš se
na úsměvy
co teprve přijdou
prosedět na lavičkách
naší krátkou věčnost
přejeme si
opírat se jeden o druhého
vzájemně se zahřívat
a usínat
spolu