Šedá
Anotace: pohádka.........
Byla to prý ona, nevím
telepaticky pronesla
- vítej v mém krunýři želvím
nálada poněkud skleslá
ať tě mine, když neslevím
řekne - sundej lyže, kámo
shovívavost když nejevím
poulí oči, jak je známo
bez panenek, zšikma střihlých
na lyžích jsem pořád, hůlkou
kreslím - odstup od vrat zdvihlých
chci dolů na sníh, s Karkulkou
vlčí bude svízel, na šeď
nejsem zvyklý, sílou vůle
jít dál jsem vždy o krok napřed
limitně se blížím k nule
byla to prý ona, teď vím
miluje mě k zešílení
nic víc taky neobjevím
je pryč, co na tom pláč změní?...
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, Amonasr
Komentáře (0)