Však vzal to čas
Jako oheň,
požár, co zažehne vám srdeční štěstí
Jako bouře,když city se perou a venku pučí jarní listí
Jako přístav naděje,
jež odnesly záplavy
jako ty a já,
když jsme se na sebe poprvé usmáli
Však vzal to čas...
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: roztoč_v_mé_hlavě
Komentáře (0)