i kdyby milovali
přitáhneš pouze barev háv
a přistaneš ve změti
s příměsí něhy a náhých pravd
a pak nedáš se malovat
nemůžeš do křivek
nemůžeš do věčných linií malíře zmást
pročež jinak by měl papír svůj okraj nést?
23.02.2023 23:13:31 | khalim lamshi
Zajímavej text.
jen do anotace bych dal alespoň tečku, ať to není dvojmo...
25.04.2015 22:21:05 | Robin Marnolli