pozdní večer už dávno
svanul
vyhaslý sluneční prach
pod práh
zítřejšího rozednění
tenounkým pramínkem
vtéká
netopýří píseň
do ticha hvězd
jen v pustém lese
z rozvalin chrámu
trpký chrlič
chčije
proti zdvíhajícímu se
vichru
dřevěný zvon
bez srdce
právě odbíjí hodinu
mezi
slepýšími vráňaty
a čtverylkou
plyšových medvíďat
netoužen
stejně probudím
svého bezhlavého
draka
a na něm vletím
do Tvého spícího
nedosnění
vtisknout polibek
na Tvoje
uzamčená ústa..
ach ty čtverylky a co teprve Ti čtveráci, že Jiří .o) krásné obrazy maluješ slovem do modra
04.05.2015 23:10:29 | Akrij8
tahle je taková pěkně čtverylková:-)
26.04.2015 13:46:48 | básněnka
čtverylková..pro medvíďata popř i molitanová praso-medvíďaťa..ach ty medvědí tanečky jsou pro přestárlý samečky..jako dělaný..:-) :-D
26.04.2015 19:47:03 | Frr