O kapku víc
Jen kapku, o kapku víc touhy
a dokázal bych změnit svět
nedělat jiným slouhy
život by byl sladký,tekoucí med
nedělat ze sebe mouly
nechat rozvíjet svou duši jako mladý květ
a hledat pravdivá slova vůbec jsou-li
a nemyslet na nic jiného než co oči mé vidí právě
TEĎ!
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, Frr, MARKO
Komentáře (0)