Ponoř se
do mých očí
nebo vpluj
do nich
na
plachetnici
srdcí
a pohoupej se
na
souznějících
vlnách lásky
voní
po kapkách
z orosených
plátků růží
voní
zkapalněnou
touhou
v každém
mém vlasu
je cítit
po oktávách
Tvého hlasu
když splýváš
s mojí kůží...